o podjetju ...

mobilni:    +386 41 371 384

e-mail:   info@aplit.si

Podjetje APLIT d.o.o. je mlado podjetje, ki je bilo ustanovljeno z namenom nadaljevanja izdelave in trženja ogrevalnih plošč slovenske blagovne znamke BIOTHERM ®.
Naša vizija je razširiti in okrepiti prodajo ogrevalnih plošč na celotnem evropskem prostoru in morda še dlje ter s tem še okrepiti že tako zelo priznano in cenjeno blagovno znamko za katero stojijo kvalitetni izdelki.

 

Podjetje pridobilo predstavništvo za trženje diamantnega brusnega orodja proizvajalca POLYTECH ®  iz Japonske z inovativnimi programi oziroma izdelki, kot so brušenje robov naravnih in tehničnih kamnov v treh oziroma petih stopnjah.
Po večletnem preizkušanju brusnega orodja proizvajalca Polytech smo z zadovoljstvom ugotovili, da so izdelki zelo kvalitetni in cenovno zanimivi za širši trg, zato smo se odločili, da jih ponudimo na slovenskem trgu.

 

V podjetju Aplit d.o.o. nudimo svetovanje in prodajo izdelkov na področju čiščenja in vzdrževanja ter zaščite kamnitih površin, terraca, betona in drugo.

Nudimo vam izdelke Italijanskega proizvajalca Chemio Tecnica, saj so se po dolgoletnih izkušnjah izkazali za zelo kvalitetna čistila in zaščitna sredstva.
Tako smo vam na voljo za svetovanje pri reševanju vašega problema.

 

 

 

Upamo, da bomo lahko z našimi izdelki in izkušnjami zadovoljili vašim željam in potrebam, zato nas v primeru kakršnihkoli vprašanj pokličite ali nam pišite.

Kontaktni podatki:

APLIT d.o.o.

trgovina in storitve

mobilni: +386 41 371 384

e-mail:     info@aplit.si

Ulica bratov Vedenikov 4

3000 Celje

APLIT d.o.o.

SI   |   EN